Nyheter för hälso- och sjukvårdspersonal.

Som prenumerant kan vi erbjuda dig:
Senaste nyheterna om produkt och utveckling, information om senaste forskning och studier, inbjudningar till professionella kurser, webinars och andra evenemang
Registrera dig via formuläret nedan. Vi ser fram emot att ha dig som prenumerant.

* indicates required
Intresseområden

Nutricia Nordica AB kommer att använda den information du uppgett vid denna anmälan till att skicka dig nyhetsbrev. Vi håller dig uppdaterad på nyheter, delar intressanta studier och artiklar, samt bjuder in till våra olika utbildningar. Kryssa nedan ruta för godkännande att vi skickar nyhetsbrev till dig.

Du kan när som helst ändra ditt väl genom att klicka på "avanmäl nyhetsbrevet" i sidfoten av nyhetsbrev som du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på nutricia.sverige@danone.com. Vi behandlar din information med respekt. För mer information se vår personuppgiftspolicy https://vardgivare.nutricia.se/personuppgiftspolicy

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

NUTRICIA NYHETSBREV

Ta del av nyheter, information och inbjudningar kring just ditt intresseområde

Prenumerera

NUTRICIA NEWS

Med more end 1Oligosackarider, även kallat prebiotiska oligosackarider eller helt enkelt prebiotika, definieras som “ett substrat som selektivt används av mikroorgan

Prenumerera
  1. Martin R, et al. Benef Microbes. 2010;1(4):367-382.
  2. Weng M, et al. J Dev Orig Health Dis. 2013;4(3):203-214.
  3. Newburg DS, et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2000;30(Suppl 2):S8-17.
  4. Gibson et al.. Nat Rev Gastroenterol Hepatol. 2017;14(8):491-502.
  5. Ayechu-Muruzabal V, van S, Mank M, et al. Front Pediatr. 2018;6:239.
  6. Badriul Hegar, et al.. Pediatr Gastroenterol Hepatol Nutr. 2019; 22(4): 330–340.
  7. Moossavi S et al.. Front Pediatr 2018; 6, 197.
  8. Musilova S et al.. Benef Microbes 2014; 5 (3): 273-83.
  9. Underwood MA et al.. Pediatr Res 2015; 78 (6): 670-7.
  10. Wickramasinghe S, et al. BMC Microbiol. 2015;15:172.
  11. Eiwegger T, et al. Pediatr Res. 2004;56(4):536-40.
  12. Bode L, et al. Thromb Haemost. 2004;92(6):1402-10.
  13. Eiwegger T, et al. Pediatr Allergy Immunol. 2010;21(8):1179-88.
  14. Jantscer-Krenn E & Bode L.. Minerva Pediatr 2012; 64 (1): 83-99.
  15. Newburg D, et al. Glycobiology. 2004;14(3):253-63.
  16. Wang B et al. Am J Clin Nutr 2003; 78 (5): 1024-9.
  17. Hill C et al. Nat Rev Gastroenterol Hepatol. 2014;11(8):506-14.
  18. Martín, R., et al. The Journal of Pediatrics 2003. 143: 754-758.
  19. Perez, P.F., et al. Pediatrics 2007. 119: e724-732.
  20. Matsuki T, et al. Appl Environ Microbiol . 1999;65(10):4506 4512.
  21. Mikami K, et al. Pharmaceuticals. 2012;5(6):629 642.
  22. Soto A, et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2014;59(1):78 88. 7.
  23. Hougee S. et al. Int Arch Allergy Immunol 2010; 151:107-117.
  24. The ISAPP concensus paper (https://www.nature.com/articles/s41575-020-0344-2.pdf)
  25. Swanson KS et al. Nature Reviews Gastroenterology & Hepatology 2020;17:687–701.
  26. van Esch BCAM et al. Immunity, Inflammation and Disease 2016. 4(2): 155–165.
  27. Schouten B et al. J Nutr 2009. 139(7):1398-403.

Innehåller riktar sig endast till hälso- & sjukvårdspersonal